Hovedsponsor

Viktig Informasjon

Til deltakere og foresatte

Dette er en side som er tilegnet informasjon til deltakere, og foreldre og foresatte til deltakere som vil være med på SelbuLAN. Det er sikkert flere av dere som er usikre og lurer på hva dere lar deres datter eller sønn være med på. Foreldre og foresatte har selvfølgelig muligheten til å komme innom når de ønsker. Vi håper på at med dette gir vi dere en liten pekepinn på hva dette er for noe.

Arrangementet
SelbuLAN består av et styre på 5 personer og et Crew på omtrent 35. Vi jobber for å arrangere rusfrie datratreff for ungdom. Noen av oss har holdt på siden 2007 og vi er i alderen 15-30 år. Vi har ambisjoner om å fylle Selbuhallen.

Aldersgrense
Den anbefalte aldersgrense er satt til 13år, og det er mer opp til forelderen å bestemme hva deres sønn/datter får lov til. Fra crewet sin side så ønsker vi å ha en liten oversikt over hvem som er yngre enn 13år, så det hadde vært fint om en av foreldrene kan kontakte oss på forhånd eller møte opp ved starten av datatreffet, dette for å ha noe kontaktinformasjon hvis noe skulle hende.
De som er yngre anbefales å sitte sammen med eldre søsken eller venner.

Sikkerhet
Crewet har normalt ansvar for å ta vare på sikkerheten under arrangementet. Og det vil til enhver tid være flere ifra crewet til stedet i hallen. Dere trenger ikke være redd for at det kommer til å bli noe bråk eller noe slik under denne helgen, det vil til enhver tid være vakter i hallen og noen vil også ha inngangen under oppsyn.
Av erfaring er stjeling heller ikke noe problem, men det er å anbefale at deres sønn/datter passer på verdisakene sine for å være sikker. SelbuLAN tar på ingen måte noe ansvar for deltagernes utstyr

Mat og drikke
Mat og drikke er ikke inkludert i inngangsprisen, så det anbefales å ta med noe mat. Vi kommer til å sette frem vannkokere og mikrobølgeovner slik at det er mulig å tilberede enkel mat. Det kommer til å bli satt opp en utmerket kiosk i lokalet med greie priser, samt dagligvarebutikker og restauranter i gangavstand. Kiosken kan også steke medbragt Pizza for 10 Kr.

Rusfritt
Arrangementet er rusfritt, hvis det er noen berusete personer i salen kommer vedkommende til å bli kastet ut. Det er nulltoleranse på rusing for å bevare sikkerheten for deltakerene.

Smittesituasjonen
Arrangering av SelbuLAN 2021 forutsetter at nasjonale og lokale bestemmelser om smitteverntiltak tillater det. Sett at SelbuLAN 2021 ikke lar seg gjennomføre på grunn av smittesituasjonen vil de som har kjøpt billett få tilbakebetalt kjøpssummen fratrekt betalingsgebyret til Geekevents og utbetalingsgebyr på 25 NOK.

Ved arrangering av SelbuLAN 2021 vil det være slik at kun de med reservert plass, samt èn forelder for barn i ungdomsskolealder eller yngre, og crew vil ha tilgang til arrangementet. Ved henting bes foreldre om å ringe barna/ungdommene å si fra om at de er utenfor istedet for å gå inn, evt kan de ta kontakt med crew slik at vi kan videreformidle/hente.

Generelt ønsker crew at deltakere og foreldre tar hensyn til smittevern, er flinke til å bruke maske og sprit, prøv så godt det lar seg gjøre å holde avstand til hverandre, og gjerne ta koronatest i forkant av LANet.

Til slutt vil vi oppfordre deg til å informere din sønn eller datter om hvor viktig det er å få i seg nok mat og søvn.