Hovedsponsor

Huskeliste

- Stol: Mange deltakere foretrekker å ta med seg en egen stol, men det er også enkle stoler tilgjengelig i lokalet for de som ønsker det.

- Pute, sovepose, madrass: Vi har soveområder der det er anledning til å legge seg nedpå og ta seg en blund. Ungå alt for store madrasser, da vi ikke har ubegrenset med plass.

- Strømfordeler: Hver deltaker får ett strømuttak. Derfor er det sterkt anbefalt å ta med seg en egen strømfordeler. Strømfordelere selges også i kiosken.

- PC, tastatur og skjerm og alt tilhørende utstyr: Ingen glemmer dette, men det må likevel være med på huskelisten. Kjipt å komme pa lan uten.

- Nettverkskabel: SelbuLAN har et trådløst nettverk beregnet for enkel surfing og mobiltelefoner, men for spillingen er det det kablede nettverket som gjelder. Nettverkskabler selges også i kiosken.

- Kontanter: SelbuLAN har en kiosk med et rikt utvalg til en rimelig penge. Forøverig ligger det også flere butikker og resturanter i gåavstand fra hallen.

- Mat / godteri / drikke: Det er viktig å sørge for å få i seg skikkelig mat i løpet av helga. Det vil være vannkoker og microbølgeovn tilgjengelig for tilbredning av enkel mat, ellers kan mye kjøpes i kiosken. Tenk over hvordan du skal få i deg mat i løpet av helga.

- Personlig hygiene: Sørg for å ha med det nødvendige av hygieneprodukter. Tannkrem, tannbørste, deodorant osv. Det vil være garderober med dusj tilgjengelig, og det er veldig anbefalt å ta seg en dusj i løpet av helga.

- Virus-skanning: Husk å sjekke pc'n for virus før du drar på LAN, det er meget dårlig stemning om Virus flyter rundt på SelbuLANs nettverk