Hovedsponsor

Huskeliste

- Stol: Mange deltakere foretrekker å ta med seg en egen stol, men det er også enkle stoler tilgjengelig i lokalet for de som ønsker det.

- Pute, sovepose, madrass: Vi har soveområder der det er anledning til å legge seg nedpå og ta seg en blund. Ungå alt for store madrasser, da vi ikke har ubegrenset med plass.

- Strømfordeler: Hver deltaker får ett strømuttak. Derfor er det sterkt anbefalt å ta med seg en egen strømfordeler. Strømfordelere selges også i kiosken.

- PC, tastatur og skjerm og alt tilhørende utstyr: Ingen glemmer dette, men det må likevel være med på huskelisten. Kjipt å komme pa lan uten.

- Nettverkskabel: SelbuLAN har et trådløst nettverk beregnet for enkel surfing og mobiltelefoner, men for spillingen er det det kablede nettverket som gjelder. Vi anbefaler en Nettverkskabel på minst 7m. Nettverkskabler selges også i kiosken.

- Kontanter: SelbuLAN har en kiosk med et rikt utvalg til en rimelig penge. Forøverig ligger det også flere butikker og resturanter i gåavstand fra hallen.

- Mat / godteri / drikke: Det er viktig å sørge for å få i seg skikkelig mat i løpet av helga. Det vil være vannkoker og microbølgeovn tilgjengelig for tilbredning av enkel mat, ellers kan mye kjøpes i kiosken. Tenk over hvordan du skal få i deg mat i løpet av helga.

- Personlig hygiene: Sørg for å ha med det nødvendige av hygieneprodukter. Tannkrem, tannbørste, deodorant osv. Det vil være garderober med dusj tilgjengelig, og det er veldig anbefalt å ta seg en dusj i løpet av helga.

- Virus-skanning: Husk å sjekke pc'n for virus før du drar på LAN, det er meget dårlig stemning om Virus flyter rundt på SelbuLANs nettverk